Политика конфиденциальности

Ця Політика конфіденційності описує, як ТОВ «ЕДІПРЕСС УКРАЇНА» (далі — «Компанія», «ми») збирає, використовує, передає, зберігає персональні дані, які ми автоматично отримуємо, коли ви використовуєте веб-сайт, розміщений на http://podpiska.edipresse.ua ( далі — «Сайт»), або які можуть бути безпосередньо надані нам вами за допомогою Сайту.

Згідно Закону України «Про захист персональних даних», заповнюючи дані реєстраційної форми (замовлення) та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (далі – Політика) Користувач дає згоду на обробку своїх персональних даних, з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при використанні продуктів та/або сервісів ТОВ «Едіпресс Україна».

Користувач може за свої бажанням надати свої Персональні дані ТОВ «Едіпресс Україна» як Оператору персональних даних, в тому числі ім’я, по-батькові та прізвище, поштова адреса, адреса електронної пошти та телефон, та іншу інформацію яка може знадобитися при заповнені форм що розміщенні на Сайті. Користувач використовуючи продукти та/або сервіси ТОВ «Едіпресс Україна» дає згоду на використання, обробку, систематизацію, зберігання, оновлення, видалення, а також на передачу третім особам, його персональних даних, для цілей що включають в себе, розсилку інформації за допомогою електронної пошти, організації інтерактивних опитувань, статистичних звітів користувачів і програми аналітики для маркетингових цілей.

ТОВ «Едіпресс Україна» може поширювати особисту інформацію всередині Компанії для маркетингових цілей. Будь-яке використання такої інформації всередині відбувається відповідно до цілей цієї Політики. Користувач має право відмовитися від надання відповідної інформації, яку запитує Оператор, проте у випадках коли інформація необхідна для використання продуктів та/або сервісів, і така інформація не була надана, використання продуктів та/або сервісів стане неможливою.

Для виконання цілей передбачених цією Політикою, зберігання Персональних даних відбувається безстроково, але може бути припинено Користувачем достроково шляхом письмового повідомлення за адресою info@e-podpiska.edipresse.ua та/або (04080, м. Київ, вул. Спаська 24/15). ТОВ «Едіпресс Україна» розкриває Персональні дані Користувачів у випадках передбачених Угодою користувача та цілями цієї Політики Третім особам у випадках: запобігання злочину або завдання шкоди ТОВ «Едіпресс Україна» або третім особам; передачі інформації третім особам, що надають технічну підтримку та послуги (в тому числі з інтернет-еквайрингу) за допомогою яких Користувач отримуєте замовлення, а також Постачальникам таких послуг як, обробка даних, маркетинговий аналіз, та провайдерам засобів веб-аналітики.

ТОВ «Едіпресс Україна» приймає на себе зобов'язання щодо збереження конфіденційності персональних даних Користувача. Одночасно, надаючи згоду на обробку персональних даних Користувач також дає свою повну згоду на отримання електронних повідомлень від ТОВ «Едіпресс Україна», в тому числі рекламного змісту. Дотримуючись законодавства України в сфері захисту персональних даних, ТОВ «Едіпресс Україна» залишає за собою право вносити зміни у Політику конфіденційності. Власником персональних даних є ТОВ «Едіпресс Україна» Персональні дані зберігаються в автоматизованих системах та на паперових носіях ТОВ «Едіпресс Україна» за адресою : 04080, м. Київ, вул. Спаська 24/15.